Koteletter, øl- og honningmarinerede, med bagte kartofler og
rødbeder.
4 personer
Ingredienser:
4 koteletter a 175 gr.
4 kartofler
4 rødbeder
Kryddersmør:
80 gr. smør
2 fed knust hvidløg
2 tskf. chalotteløg
1 spskf. hakket persille
1 tskf. dijonsennep
Marinade:
1 pilsner
1 dl. honning
3/4 tskf. sennepspulver
1 tskf. chilipulver
1 tskf. tørret salvie
1 spskf. citronsaft
1/2 spskf. salt
1/ Ingredienserne til marinaden piskes sammen. Koteletterne marinerers 2- 3 timer i køleskab..
2/ Koteletterne trykkes tørre og steges derefter 5-6 minutter på hver side. Lad koteletterne trække 10 min under stanniol inden serveringen.
3/ Vask rødbeder og kartofler og bag den i en 200 grader varm ovn, de er møre efter 1 1/4 time.
4/ Rør kryddersmørret sammen. Skær et kryds i kartoflerne og rødbederne, læg kryddersmørret heri.