Koteletter, øl- og honningmarinerede, med bagte kartofler og rødbeder.
4 personer

Ingredienser:
4 koteletter a 175 gr.
4 kartofler
4 rødbeder

Kryddersmør:
80 gr. smør
2 fed knust hvidløg
2 tskf. chalotteløg
1 spskf. hakket persille
1 tskf. dijonsennep

Marinade:
1 pilsner
1 dl. honning
3/4 tskf. sennepspulver
1 tskf. chilipulver
1 tskf. tørret salvie
1 spskf. citronsaft
1/2 spskf. salt

1/ Ingredienserne til marinaden piskes sammen. Koteletterne marinerers 2- 3 timer i køleskab..

2/ Koteletterne trykkes tørre og steges derefter 5-6 minutter på hver side. Lad koteletterne trække 10 min under stanniol inden serveringen.

3/ Vask rødbeder og kartofler og bag den i en 200 grader varm ovn, de er møre efter 1 1/4 time.

4/ Rør kryddersmørret sammen. Skær et kryds i kartoflerne og rødbederne, læg kryddersmørret heri.