SVINEMØRBRAD med soltørrede tomater
1 svinemørbrad (ca. 550 gr.) (12 skiver) = 3 pr. pers.
10-12 soltørrede tomater
1 bundt frsik salvie el. 2 stk. tørret
1 spsk. olie
tandstikkere
TILBEHØR
2 store porrer (300 gr.)
2 små squash (400 gr.)
300 gr tørret pasta (fx. fettucine)
1 spsk olie
ca. 2 dl hønsebouillon
1 dl reven ost (fx. parmesan)
salt
peber
TILBEREDNINGSTID: 30 minutter
Afpuds mørbraden for sener og dup den tør med køkkenrulle. Skær den i 12 skiver og tryk dem flade med hånden.
Kog de soltørrede tomater i 2 min. og dryp dem af. Skær 6 af dem i halve og resten i tern.
Læg først 1-2 salvieblade og derefter et stykke soltørret tomat på hvert stykke mørbrad. Hold det fast med en tændstik. Bruges tørret salvie, drysses det på.
Skar porrer og squash i skiver.
Kog pastaen efter pakkens anvisning og lad porrer og squash koge med i de sidste 2 min.
Hæld vandet fra pasta og grøntsager. Tilsæt resten af de soltørrede tomater, olie, bouillon og ost.
Vend det og krydr. med salt og peber.
Opvarm olien på en pande og steg kødstykkerne ved jævn varme i 2 min. på tomatsiden og ca. 3 min. påden anden, til de netop er gennemstegte.