KIDNEYBØNNER MED BACON OG TOMAT

2 stk. chillipeber

1 tsk. paprika

lidt spidskommen

700 gram flåede tomater

2 spsk. tomatpuré

500 gram bacon

1 stk suppevisk

4 fed hvidløg

3 stk. løg

1 bundt persille (stort)

500 gram udblødte røde kidneybønner

5 dl hvidvin

salt og peber

Bacon skæres i mindre stykker og sauteres i en gryde.

Hakkede løg, hvidløg, chilli og paprika kommes ved.

Flåede tomater i kvarte og tomatpuré kommes på.

Bønnerne kommes i.

Suppevisk kommes ved.

Vand hældes på til det dækker.

Sættes i ovnen i 3-4 timer ved 140 grader, uden låg.

Vand kommes på, hvis det første opsuges helt.

Når bønnerne er møre, hældes hvidvinen i.

Sættes i ovnen i endnu 45 minutter til bønnerne er helt møre.

Smages til med salt og peber og røres med masser af hakket persille.